Intalneste istoria Cofetaria Calin
Din pasiune pentru dulciuri.
0
Februarie.
Am deschis pentru prima data usile cofetariei in Febriarie 2020, cu emotie si cu pasiune de a crea prajituri inedite, realizate din materii prime de foarte buna calitate
Avem o gama variata de prajituri de la clasicele amandine, savarine si eclere pana la prajituri moderne cu combinatii inedite de texturi si arome.
0 %
Ingrediente de calitate.
Am incercat si inca o facem, sa ne imbunatatim permanent produsele si sa venim mereu in intampinarea clientilor nostri cu tot ce este mai bun.
Ingredientele pe care noi le folosim sunt atent selectionate : ciocolata Barry Callebaut, Icam, frisca naturala precum Elle&Vire si Mlekovita, unt cu 82% grasime, lapte si oua proaspete.
VREI SA COMANZI?
Cofetaria Calin.
Decorul prezentat in fotografii este orientativ, putand exista modificari in functie de materiile prime disponibile in momentul plasarii comenzii.